2 december 2019 Bewonersavond Wijkraad

De avond startte met een welkomstwoord van voorzitter Yvette van Rijckevorsel. Ze blikte terug op waar we vandaan komen. Een bestuur dat eigenlijk alleen nog maar door 2 personen werd geleid naar nu; 5 bestuursleden. Ook haalde ze de projecten aan die we het afgelopen jaar hadden/gestart zijn en werd er een sneakpreview getoond van de toekomstige website. De website zal 16 december gelanceerd worden, houdt hiervoor www.heeswijksekampen.nl in de gaten !

Gerian Snels, specialist infrastructuur, liet aan de hand van het voorbeeldproject Dijkskruin zien hoe belangrijk de samenwerking en het belang van de wijkraad is. De inhoud van het project zal ook later nog met omwonenden opgepakt worden en zij worden te zijner tijd ook nog per brief geïnformeerd.

Tijdens de pauze kon er informatie ingewonnen worden bij de gastsprekers en de wijkraadleden.

Na de pauze vervolgden we de avond met een interactieve quiz geleid door AED instructeur André Coolen. Hij wees ons op een speelse manier op de verschillende zaken waarmee wij, als wijkbewoners, kunnen bijdragen aan een hartveilige wijk. Tevens zal André ook in 2020 6x een gratis AED training geven waarvoor u zich binnenkort via onze website kunt opgeven.

Hierna vervolgde Sjoerd Verheijen de avond met de toekomstige plannen van de wijkraad, was er gelegenheid tot het stellen van vragen waarna de avond werd afgesloten met een borrel.